Η καλή σεξουαλική ζωή μπορεί να κάνει θαύματα στη δουλειά σας!

Η καλή σεξουαλική ζωή μπορεί να κάνει θαύματα στη δουλειά σας!

Λοιπόν, να που επιτέλους βρέθηκε επιστημονική μελέτη που μας αφορά όλους. Μην αφήνετε το άγχος και το στρες να καταβάλλει την ψυχολογία και την σεξουαλική σας ζωή. Όπως θα δούμε παρακάτω, μόνο κακά συναισθήματα μπορεί να μας φέρει η αποχή. Τώρα την επόμενη φορά που θα σας πει ο σύντροφος  σας δικαιολογίες (είμαι κουρασμένος-η / έχω πονοκέφαλο /  κ.α) μπορείτε να του δείξετε αυτό το άρθρο!

Οι εργαζόμενοι που κάνουν περισσότερο σεξ, είναι σε καλύτερη διάθεση την επόμενη μέρα, έχουν μεγαλύτερη συγκέντρωση και ικανοποίηση από την εργασία, υποστηρίζει μία νέα μελέτη.


Τι κάνει έναν εργαζόμενο ευτυχισμένο και παραγωγικό;

Θα μπορούσε να είναι μια καλή σεξουαλική ζωή!

Τουλάχιστον αυτή είναι η πρόταση μιας νέας μελέτης που περιελάμβανε 159 παντρεμένους υπαλλήλους που συμμετείχαν καθημερινά για δύο εβδομάδες. Όσοι έκαναν σεξ είχαν καλύτερη διάθεση στην εργασία την επόμενη μέρα!

Τα ευεργετικά αποτελέσματα που είχε ο εργαζόμενος ήταν εξίσου ισχυρά για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες και διήρκεσαν τουλάχιστον 24 ώρες.

“Η διατήρηση μιας υγιούς σχέσης που περιλαμβάνει μια υγιή σεξουαλική ζωή θα βοηθήσει τους εργαζόμενους να παραμείνουν ευχαριστημένοι και να ασχολούνται με το έργο τους, πράγμα που ωφελεί τους υπαλλήλους και τους οργανισμούς για τους οποίους εργάζονται”, ανέφερε σε πανεπιστημιακό δελτίο τύπου ο συγγραφέας της μελέτης Keith Leavitt.

Η μελέτη στο περιοδικό Journal of Management έδειξε επίσης ότι το άγχος που σχετίζεται με την εργασία βλάπτει τη σεξουαλική ζωή των εργαζομένων!

Παρατηρήθηκε ότι το σεξ ενεργοποιεί την απελευθέρωση ορμονών που εμπλέκονται στα συναισθήματα ανταμοιβής, κοινωνικής σύνδεσης και προσκόλλησης, πράγμα που σημαίνει ότι το σεξ είναι ένα φυσικό αντικαταθλιπτικό.

Related Posts

Facebook Comments