Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Ημέρες Πνευμονολογίας

Περιεχόμενα

Picture of Σοφία Παφίλη
Σοφία Παφίλη

Αρχισυντάκτρια

Εταιρεία Αναπνευστικών Διαταραχών και Βαρειάς Νόσου

Ξενοδοχείο Xenia – Βόλος

15/10/2020 – 18/10/2020


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Πνευμονολογική Κλινική διοργανώνει εφέτος για 21η φορά το ετήσιο συνέδριο της. Η έναρξη των συνεδρίων ήταν το 1999, ταυτόχρονα με την έναρξη λειτουργίας της κλινικής. Από τα έσοδα τους αγοράσθηκε σημαντικός εξοπλισμός όπως σύγχρονα βρογχοσκόπια, πλευροσκόπιο, εργοσπιρόμετρο, δίνονται ακαδημαϊκές υποτροφίες σε υποψήφιους διδάκτορες και προκηρύσσονται ερευνητικά προγράμματα. Από τα έσοδα του τελευταίου συνεδρίου που το παρακολούθησαν περισσότεροι από 700 σύνεδροι αγοράσθηκε ψυγείο βαθειάς κατάψυξης, νέο βρογχοσκόπιο μικρού εύρους για διάγνωση περιφερικών βλαβών και σύγχρονος εποπτικός εξοπλισμός για το εκπαιδευτικό έργο της κλινικής και την οργάνωση τηλεδιασκέψεων.

Στις φετινές Ημέρες Πνευμονολογίας θα συνεχισθεί η επιτυχημένη από πέρυσι νοσηλευτική ημερίδα. Έμφαση θα δοθεί επίσης στην Επείγουσα Ιατρική και τη θέση του Πνευμονολόγου στη λειτουργία αντίστοιχων τμημάτων στα Νοσοκομεία της χώρας μας, στα αντικείμενα που συνδέουν την Πνευμονολογία με τις άλλες ειδικότητες και σε θέματα ιατρικής ευθύνης και αμέλειας.

Σας περιμένουμε όλους στο Βόλο το τετραήμερο 15-18 Οκτωβρίου στις 21ες ΗΜΕΡΕΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ και είμαστε βέβαιοι ότι θα απολαύσετε ένα διαφορετικό και ενδιαφέρον επιστημονικό πρόγραμμα.

ΚΙ Γουργουλιάνης
Καθηγητής Πνευμονολογίας
Πανεπιστημίου Θεσσαλίας


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Congress World
Μιχαλακοπούλου 27,115 28 Αθήνα
Τηλ.: 210 7210001, Fax: 210 7210069
www.congressworld.gr, E-mail: [email protected]

© 2018 – 2024 nosokoma247
Διατηρούνται όλα τα Δικαιώματα – Ενημερωτική ιστοσελίδα δεν υποκαθιστά την ιατρική συμβουλή, γνωμάτευση και θεραπεία. Περισσότερα εδώ.

Share

Νέα Άρθρα