Η Αναπτυξιακή Παιδιατρική Σήμερα – Σύγχρονες Τάσεις και Απόψεις – ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Περιεχόμενα

Το Διεπιστημονικό Συνέδριο «Η Αναπτυξιακή Παιδιατρική Σήμερα – Σύγχρονες Τάσεις και Απόψεις», θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το Σάββατο 3 & Κυριακή 4 Απριλίου 2021

 

Για να δείτε το επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Με την παρακολούθηση του Συνεδρίου θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης. Το Συνέδριο μοριοδοτείται με 13 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME/CPD Credits).

 

Η εγγραφή για το Διεπιστημονικό Συνέδριο με Διεθνή Συμμετοχή «Η Αναπτυξιακή Παιδιατρική Σήμερα – Σύγχρονες Τάσεις και Απόψεις» είναι Δωρεάν. Επισημαίνεται ότι με την εγγραφή στο Συνέδριο θα δοθεί στους συμμετέχοντες Ειδικό Διαδικτυακό Υλικό.

Εφόσον έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να κατεβάσετε το Ειδικό Διαδικτυακό Υλικό, πατώντας εδώ.

Ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα εγγραφής.

ΕΓΓΡΑΦΗ


Αξιότιμες κυρίες, Αξιότιμοι κύριοι,

Η Μονάδα Αναπτυξιακής Παιδιατρικής της Β’ ΠΠΚ του ΕΚΠΑ είναι πρωτοπόρος στον τομέα της Αναπτυξιολογίας στην Ελλάδα. Μετά την πολυετή επιστημονική πορεία της, με μεγάλη εμπειρία στα πεδία της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης πραγματοποιεί Διεπιστημονικό Συνέδριο με Διεθνή Συμμετοχή και τίτλο «Η Αναπτυξιακή Παιδιατρική Σήμερα – Σύγχρονες Τάσεις και Απόψεις», το οποίο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 3-4 Απριλίου 2021.

Το Συνέδριο αναφέρεται στις σύγχρονες απόψεις που κυριαρχούν και διέπουν την άσκηση της Αναπτυξιακής Παιδιατρικής Σήμερα. Τα αναπτυξιακά προβλήματα των παιδιών μας είναι πολύ συχνά, περισσότερα από όσα φανταζόμαστε, η δε αντιμετώπισή τους απαιτεί πέραν της διαγνώσεως, εξειδικευμένη και μακρόχρονη ειδική παρέμβαση. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να οργανώσουμε ένα πολυθεματικό συνέδριο, Ομαδοποιημένο σε Διακριτές Διεπιστημονικές Ενότητες.

Το Συνέδριό μας απευθύνεται σε όλους τους επιστήμονες που ασχολούνται με την Νευροαναπτυξιακή εξέλιξη των παιδιών, καθώς και τη Συναισθηματική και Κοινωνική προσαρμογή τους σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κοινωνικό και εκπαιδευτικό περιβάλλον. Ως εκ τούτου πέραν των Ιατρών και Παιδιάτρων απευθύνεται σε όλους τους Ειδικούς Θεραπευτές και Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.

Διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, θα αναπτύξουν σύγχρονες απόψεις και θέσεις σε θέματα που αφορούν τη διάγνωση, την παρέμβαση, την ειδική αγωγή και εκπαίδευση παιδιών με αναπτυξιακά προβλήματα. Παράλληλα, έμπειροι σχολιαστές θα πλαισιώνουν τους ομιλητές και θα προσθέτουν τη δική τους εμπειρία και γνώση σε αυτά.

Προσπάθεια όλων μας είναι η πραγματοποίηση ενός Πολυθεματικού Συνεδρίου, υψηλού επιστημονικού επιπέδου, η παρακολούθηση του οποίου θα προσφέρει πολλά σε όσους επιθυμούν να ακολουθούν τους σύγχρονους ρυθμούς εξέλιξης στον τομέα της Αναπτυξιακής Παιδιατρικής.

Με συναδελφικούς και φιλικούς χαιρετισμούς,

Λωρέττα Θωμαΐδου-Ηλιοδρομίτη
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής
Καθηγήτρια Αναπτυξιακής Παιδιατρικής
Μονάδα Αναπτυξιακής Παιδιατρικής
Β’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική – ΕΚΠΑ

mailchi

© 2018 – 2024 nosokoma247
Διατηρούνται όλα τα Δικαιώματα – Ενημερωτική ιστοσελίδα δεν υποκαθιστά την ιατρική συμβουλή, γνωμάτευση και θεραπεία. Περισσότερα εδώ.

Share

Νέα Άρθρα