Πανελλήνιο Συνέδριο “Το Αλλεργικό Παιδί και οι Eξελίξεις – State of the Art”

Περιεχόμενα

Picture of Σοφία Παφίλη
Σοφία Παφίλη

Αρχισυντάκτρια

Συνεδριακός Χώρος: Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών
Πόλη: Αθήνα
Ημερομηνίες: 23 – 26 Ιανουαρίου 2020
Δωρεάν Εγγραφή
Μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης
Επίσημη Ιστοσελίδα: https://allergycongress.gr
Τηλ. Επικοινωνίας: 2112105553

Για να δείτε το πρόγραμμα πιέστε ΕΔΩ


Αγαπητοί συνάδελφοι

Η μεγάλη επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, μας εμπνέει στο να συνεχίσουμε την υψηλού επιπέδου τόσο σε εύρος όσο και βάθος εκπαίδευση στο πλαίσιο του «State-of-the-art – Το Αλλεργικό Παιδί και οι Εξελίξεις».

Η δομή της εκδήλωσης ακολουθεί το επιτυχημένο μοντέλο, λαμβάνοντας επίσης υπόψιν τα σχόλια και τις υποδείξεις των συμμετεχόντων. Το Συνέδριο διατηρεί επίσης την πολυσυλλεκτικότητά του, απευθυνόμενο σε μεγάλο εύρος επαγγελματιών υγείας και εξατομικεύοντας την πληροφορία που είναι χρήσιμη, τόσο στην καθημερινή πράξη όσο και για τη βαθύτερη κατανόηση του αντικειμένου.

Η θεματολογία περιλαμβάνει όλο το εύρος των αλλεργικών παθήσεων – είμαστε στην ευχάριστη θέση να αποτελούμε μέρος ενός ιατρικού πεδίου το οποίο εξελίσσεται ταχύτατα και ουσιαστικά, με αποτέλεσμα νέες γνώσεις και θέσεις να προκύπτουν συνέχεια. Νέοι βιολογικοί παράγοντες, νεότερα δεδομένα σχετικά με την ανοσοθεραπεία σε διαφορετικούς πληθυσμούς, σύγχρονες προσεγγίσεις που βασίζονται στα ηλεκτρονικά μέσα, θα παρουσιαστούν από έμπειρους και γλαφυρούς ομιλητές.

Για να μην ξεχνάμε ότι ο τελικός στόχος όλης της εκπαιδευτικής διαδικασίας είναι ο αλλεργικός ασθενής και η ανακούφισή του, τα Κλινικά Φροντιστήρια, δίνουν με πρακτικό τρόπο τεχνικές και προσεγγίσεις που θα βελτιώσουν την κλινική πράξη.

Τέλος, προσθέτουμε φέτος και λίγο ακόμα ‘καθαρή’ ανοσολογία, για να διατηρούμε στην αιχμή την αντίληψή μας για το μηχανιστικό υπόβαθρο της νόσου.

Είμαστε βέβαιοι ότι το State, θα είναι και φέτος ορόσημο για την Αλλεργιολογική εκπαίδευση στην Ελλάδα και θα χαρούμε να σας δούμε στο Μέγαρο 23-26 Ιανουαρίου 2020.

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,

Νίκος Παπαδόπουλος

Καθηγητής Αλλεργιολογίας – Παιδιατρικής Αλλεργιολογίας

© 2018 – 2024 nosokoma247
Διατηρούνται όλα τα Δικαιώματα – Ενημερωτική ιστοσελίδα δεν υποκαθιστά την ιατρική συμβουλή, γνωμάτευση και θεραπεία. Περισσότερα εδώ.

Share

Νέα Άρθρα