Ημέρες Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας

Περιεχόμενα

Picture of Σοφία Παφίλη
Σοφία Παφίλη

Αρχισυντάκτρια

Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο “Ημέρες Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας”, 17- 20/10/2019, Ξενοδοχείο Xenia, Βόλος


Η Πνευμονολογική Κλινική διοργανώνει εφέτος για 20η φορά το ετήσιο συνέδριο της που θα έχει επετειακό χαρακτήρα. Για πρώτη όμως φορά συνδιοργανώνει το συνέδριο με την κλινική Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η έναρξη των συνεδρίων ήταν το 1999 ταυτόχρονη με την έναρξη της κλινικής. Από τα έσοδα τους αγοράσθηκε σημαντικός εξοπλισμός όπως σύγχρονα βρογχοσκόπια, πλευροσκόπιο, εργοσπιρόμετρο, δόθηκαν ακαδημαϊκές υποτροφίες, προκηρύχτηκαν ερευνητικά προγράμματα αυτό αποφασίσθηκε να τιμηθούν οι πρώτοι χορηγοί και όσοι χρηματοδοτήθηκαν και δημοσίευσαν τα αποτελέσματα τους σε διεθνή ιατρικά περιοδικά.

Στο εφετινό πρόγραμμα περιλαμβάνονται ομιλητές που ήταν στις πρώτες Ημέρες Πνευμονολογίας, αρκετοί ξένοι προσκεκλημένοι, ενώ είναι μια ευκαιρία να παρουσιασθεί το ερευνητικό, εκπαιδευτικό και κλινικό έργο της κλινικής. Θα δοθούν επίσης βραβεία στις καλύτερες εργασίες που δημοσιεύθηκαν σε έγκυρα διεθνή ιατρικά περιοδικά τον τελευταίο χρόνο και έμπειροι ομιλητές θα προσπαθήσουν να δείξουν «το μέλλον» της ειδικότητας μας σε κλινικό και ερευνητικό επίπεδο. Οργανώνεται επίσης ένα στρόγγυλο τραπέζι για τα επιμέρους αντικείμενα της Πνευμονολογίας και τις επαγγελματικές προοπτικές της. Θα συνεχισθούν οι επιτυχημένες συναντήσεις μεταξύ κλινικών με συζητήσεις των πιο ενδιαφερόντων περιστατικών της προηγούμενης χρονιάς. Στις συνεδριάσεις της επίσης θα αναπτυχθούν όλα τα σύγχρονα θέματα της Εντατικής αλλά και της Επείγουσας Ιατρικής.

Σας περιμένουμε όλους στο Βόλο στις 20ες ΗΜΕΡΕΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ και ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε ένα διαφορετικό αλλά ενδιαφέρον επιστημονικό πρόγραμμα.

Για να δείτε το Πρόγραμμα πατήστε εδώ

Πληροφορίες – Γραμματεία
ΚΕΓΜ Τουριστικές & Συνεδριακές Επιχειρήσεις Α.Ε.
Μιχαλακοπούλου 27,115 28 Αθήνα
Τηλ.: 210 7210001, Fax: 210 7210069
www.congressworld.gr
E-mail: [email protected], [email protected]

 

© 2018 – 2024 nosokoma247
Διατηρούνται όλα τα Δικαιώματα – Ενημερωτική ιστοσελίδα δεν υποκαθιστά την ιατρική συμβουλή, γνωμάτευση και θεραπεία. Περισσότερα εδώ.

Share

Νέα Άρθρα